Cases

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay

Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen. Bettine Geitenkaas wilt de consument met de campagne ‘Saladay’ laten zien dat hun zachte geitenkaas in iedere salade heerlijk smaakt.
Zeven foodbloggers kregen daarom van Bettine Geitenkaas de vraag om een verrassende smaakcreatie te bedenken en deze te publiceren op hun eigen foodblog en op de campagne website van Bettine www.saladay.nl

Foto impressie

Twee dagen voor de officiële start van de zomer organiseerde Bettine op maandag 19 juni ‘Saladay’. Deze zonnige dag begon met een rondleiding door de geitenkaasboerderij. Daarna gingen de bloggers in de tuin van de oprichter van Bettine aan de slag om hun salade te bereiden. Aan een lange houten tafel proefden de genodigden en bloggers van 7 geitenkaas salades.

Dat je met geitenkaas eindeloos kunt variëren lieten Reny (Mind Your Feed), Chantal (Feel Good By Food), Stefanie (Little Spoon), Saskia (Blij Suikervrij) en Suzanne (Puur Suzanne) blijken. Wat een heerlijke en verrassende smaakcombinaties maakten zij! De recepten zijn binnenkort te zien op hun foodblog en op www.saladay.nl. Dus houd de blogs in de gaten.

GERELATEERDE CASES & NIEUWS

Bekijk nu ook!

Bettine Saladay

Foodbloggers maken de lekkerste geitenkaassalade op Bettine Saladay. Tijdens de zomer eten veel mensen een lichte salade. Salades zijn makkelijk mee te nemen naar het strand of het park, gezond en eenvoudig te bereiden. Perfect voor warme dagen.

meer..

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

NEEM CONTACT MET ONS OP