Je hoeft geen foodsnob of voedselfundamentalist te zijn om van écht lekker eten te houden, zo bewijzen de mensen achter FavorFlav, het snelst groeiende online foodplatform van Nederland. “Eten en koken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn zolang het maar ontzettend lekker is”, zo luidt het motto van de redactie.  FavorFlav.com is dé site waar lekkerbekken dagelijks hun culinaire fix krijgen.

V.l.n.r Michel Eek (Semilo), Ewart van der Horst (CEO Pilotstudio), Franska Stuy (uitgever Franska.nl), Hans Caspers (Semilo) & Marcus Polman (FavorFlav)

Redactie

FavorFlav wordt gemaakt door een gedreven team van vijf redacteuren onder leiding van culinair journalist en voormalig MasterChef Holland jurylid Marcus Polman. Het foodplatform is twee jaar geleden met succes gelanceerd en is een initiatief van Pilot Studio (makers van tv-programma’s als Jinek, Beste Kijkers en uitgever van de online-titels Amayzine.nl en Franska.nl)

Om FavorFlav de komende jaren verder te laten groeien hebben de makers ervoor gekozen de commerciële exploitatie van de website en de overige activiteiten, waaronder het jaarlijkse FavorFlav Food Top 100-event, gezamenlijk op te pakken met het Amsterdamse bureau Semilo.

“Semilo is volledig ingewijd in de wereld van food”, zegt hoofdredacteur Marcus Polman. “Door onze netwerken en contacten te bundelen ontstaat een enorm sterke combinatie die optimaal in staat is om de veeleisende food-adverteerder te bereiken en volledig te bedienen. En dat is precies wat we nodig hebben om ons platform de komende jaren te laten doorgroeien tot het meest besproken en meest invloedrijke foodplatform van Nederland.” 

Noot voor de redactie:

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Marcus Polman, editor in chief bij FavorFlav: marcus@favorflav.com / 06 55 19 56 73 of met Michel Eek, businessunit manager Food bij Semilo: michel.eek@semilo.nl.