Ken jij MonStyle al? MonStyle is het online fashion- beauty- en lifestyle magazine! Het online magazine gaat niet over een fashion week en celebrities, MonStyle maakt mode draagbaar. MonStyle is die ene vriendin die altijd precies weet waar je een nieuw verjaardagsjurkje shopt, hoe je die foundation vlekken uit je shirt krijgt en welke serie je NU wil kijken.

 

Your everyday fashion friend!

Unieke bezoekers

Instagram volgers

Facebook volgers

Over MonStyle

MonStyle bereikt maandelijks via de website 300K unieke bezoekers en op social (50K volgers) timmeren zij ook hard aan de weg.  

Content pijlers

 Er zijn 8 pijlers waar Monstyle zich op richt. Het is heel interessant voor adverteerders om een leuk haakje te maken met een van onderstaande blogthema’s. Heb je hulp nodig bij het bedenken van een leuke content insteek? Wij helpen je graag!

STYLING

LIVING

FASHION

TRAVEL

BEAUTY

FOOD

LIFESTYLE

SUSTAINABILITY

Doelgroep Monstyle

De doelgroep van Monstyle zijn vrouwen uit de randstad die weten wat ze willen. Ze houden vane en gezonde maar niet geforceerde levensstijl. Ze zijn tussen de 25 en 35 jaar en hoog-opgeleid.

Er zijn veel leuke haakjes te bedenken voor adverteerders met Monstyle! Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op voor een custom made voorstel.