De eerste zonnestralen zijn al doorgebroken, waardoor iedereen al in de lentestemming komt. Terrassen zaten afgelopen weekend al vol en tuintjes worden langzaam aan weer lenteklaar gemaakt. Om iedereen nog meer uit de winterdip te halen kunnen we ons vast nog meer verheugen en voorbereiden op de lente en de zomer! Vandaar deze lente special waarbij we je meenemen naar foodfestivalsferen, tuin lenteklaar maken, de frisse voorjaarsschoonmaak en daarnaast de vakanties om leuke dingen te doen zoals dagjes weg of fietsen door ons mooie land! En natuurlijk het belangrijkste: hoe je jouw merk in de spotlight zet deze lente! Genoeg mooie momenten om aanwezig te zijn.

Pasen

Met pasen zijn veel mensen op zoek naar inspiratie voor paasdecoraties. Daarnaast gaat het met pasen om lekkere paasontbijtjes en brunches die vaak worden opgezocht via de bekende grote foodwebsites binnen ons netwerk. Ook onze lifestyle en food influencers spelen hier ontzettend goed op in. Heb jij al bedacht welke influencer bij jouw merk past?

Foodfestivals

TASTE of Amsterdam, Rollende keukens, food festival TREK, De Parade etc.. Enkele pareltjes onder de food festivals. Onder het genot van een vers bereid gerecht en een speciaalbiertje geniet heel Amsterdam van het zonnetje. Een mooi moment om bezoekers op een natuurlijke manier kennis te laten maken met jouw merk. Koppel een van onze influencers aan jouw merk en zorg samen voor een fantastische smaakbeleving middels een foodtruck op een hip event. Heb jij een merk dat past bij een foodfestival? Wij denken graag mee over een creatieve invulling.

Huis en Tuin Lenteklaar

Als het weer weer wat mooier begint te worden, begint het tuinieren ook vaak weer te kriebelen. Denk hierbij aan snoeien, maaien, zaden planten en de tuinmeubels uit de schuur halen. Tips voor hoe je tuin lenteklaar maakt of mooie tuindecoratie vind je op veel sites van onze influencers. Zij weten als geen ander waar de mooiste tuindecoratie te vinden is. Op deze blogs vind je ook schoonmaaktips voor de voorjaarsschoonmaak. Niets is lekkerder dan de lente te beginnen met een schoon en fris huis. Jouw merk kan opvallen tussen deze huis en tuintips. Denk hierbij aan een review van een product maar ook aan display advertising op ons netwerk of een inspiratiefoto of Insta stories op instagram.

Meivakantie

Ook de vakantie in mei staat op de planning. Ouders en kinderen hebben eindelijk tijd om er lekker op uit te gaan en checken veelvuldig de dagjes uit websites zoals uitmetkinderen en Dagjeweg. Hier vind je per leeftijdscategorie, plaats of genre de beste en leukste uitjes voor het hele gezin. Ook de mamablogs lichten verschillende uitjes perfect toe of zijn zelfs al op diverse locaties geweest en vertellen je de precieze ins en outs. De mamabloggers weten precies waar je het beste wel of niet naartoe kan gaan met de kids, waar je op moet letten en wat handig is om mee te nemen! Ben jij al op de hoogte van ons (familie) influencers netwerk?

 

Vader- en Moederdag

Cadeautjes voor vaders zijn altijd lastig. Vaak wordt er toch gedacht aan elektrische apparaten zoals een scheerapparaat of een boormachine. Online wordt er een afweging gemaakt welk product het meest aan de eisen voldoet. Apparaten worden met elkaar vergeleken op besteproduct.nl, waar je met je merk tussen wilt staan. Voor moeders zijn juist beautyproducten heel populair. Onze beauty influencers testen jouw product of maken een mooie instagram foto in het teken van jouw merk.