Ook in februari zitten wij niet stil. Zo is februari natuurlijk de maand van de liefde met valentijnsdag in het midden. Daarnaast vertoeven veel mensen een weekje in de sneeuw of blijven ze op de hoogte van de nieuwste huishoudtrends op de huishoudbeurs. Genoeg mogelijkheden om aanwezig te zijn bij jouw doelgroep.

Verwennerijen op Valentijnsdag

In ons land draait ontzettend veel om lekkere smaken combineren, kokkerellen voor je geliefden, familie of vrienden en het delen van recepten. Via ons food netwerk bereik je echte foodies die elk hun eigen specialiteit hebben. Zoals bijvoorbeeld Carola bakt zoethoudertjes. Op deze blog bereik je 50.000 unieke bezoekers per maand. Carola deelt heerlijke zoete en hartige bakrecepten en weetjes. Ideaal om op deze website op te vallen met Valentijn waarbij koppels elkaar verrassen met cadeautjes en zoetigheden.

Wintersport

Het winterse weer lijkt laat te beginnen dit jaar maar reken er maar op dat er genoeg sneeuw ligt in verschillende wintersport gebieden. Op diverse websites en apps binnen het Semilo netwerk bereik je de doelgroep die in hoge mate geïnteresseerd is in een wintersportvakantie.

Wil je de bezoeker bereiken die graag naar Dutch week wil in Val Thorens of de die hard snowboarden die graag een perfect sneeuwzeker vooruitzicht wil dan ben je op het goede adres bij onze mooie wintersport titels, zoals Snowplaza, Sneeuwhoogte en Zoover.

Van frozen yoghurt dag tot dag van de aardbei

Eten, eten en nog eens eten! Wij houden ervan en weten precies hoe we binnen ons foodnetwerk jouw merk uit kunnen lichten en daarbij de juiste doelgroep kunnen bereiken. Van gezonde, mooi opgemaakte gerechten van Mind Your Feed tot aan heerlijke ovengerechten van Betty’s Kitchen. Onze bloggers zorgen ervoor dat jouw brand als hero naar voren komt.

Nieuwste gadgets laten testen

Een goed moment om de nieuwste gadgets te promoten is tijdens de Huishoudbeurs maar dit is natuurlijk ook een categorie die het hele jaar door interessant kan zijn. Beste product met een uniek bereik van 600.000 per maand is natuurlijk dé perfecte website om nieuwe producten te laten testen en reviewen.

Daarnaast hebben we Daily Cappuccino die middels haar blog gadgets en nieuwe producten onder de loep neemt in de rubriek ‘Fun & Gadgets‘ .