We blijven groeien! Om onze adverteerders te kunnen voorzien van een uitgebreide keuze uit influencers en blogs zijn we altijd op zoek naar goede kwalitatieve blogs. Deze maand mogen we weer drie prachtige blogs verwelkomen. Welkom Reisdoc, Daily Cup of Bla Bla Bla en Kindermusthaves.

Reisdoc

Categorie: Reizen
Bereik: 32.000 uniek

‘Reizen levert altijd meer op dan het je kost!’

Reisdoc.nl is het pareltje van Chantal uit Amsterdam. Ze wil met haar blog mensen motiveren vaker op pad te gaan. Reizen levert namelijk altijd meer op dan het je kost. En om je op weg te helpen met kiezen blogt Chantal over veel verschillende soorten tripjes, zowel dichtbij als ver weg. Ze focust zich daarbij op dingen in de wereld die echt waar voor je reisgeld bieden. Oftewel: bestemmingen en reistips die kwaliteit voor de juiste prijs garanderen, en het reizen net even wat leuker of makkelijker maken. Daarnaast heeft Chantal ook een ‘travel gift shop’, waar de tofste reiscadeaus zijn verzameld.

Bekijk Reisdoc 

 

Daily Cup of Bla Bla Bla

Categorie: Lifestyle
Bereik: 20.000 uniek

‘Ik geloof dat elke vrouw een onzichtbare kroon heeft en deze elke dag moet opzetten.’

Dit is niet een standaard mommyblog, maar een personal life blog van Nesrin. Nesrin is een 30-something woman, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze deelt niet alleen blogposts over de leuke dingen in het leven maar ook over de rauwe realiteit. Ze gelooft dat elke vrouw een onzichtbare kroon heeft en deze elke dag moet opzetten. Haar authenticiteit en enorme kracht in het leven is tevens de look & feel op haar blog Daily Cup of Bla Bla Bla.

Bekijk Daily Cup of Bla Bla Bla

 

Kindermusthaves

Categorie: Familie
Bereik: 40.000 uniek

‘Wij zijn 2 zussen die al langere tijd fantaseerden over het opstarten van iets waar we beide een passie voor hebben en waar we samen met plezier veel tijd en energie in willen steken.’

Kindermusthaves is de verzamelsite van musthaves voor kids. Deze website is eigendom van de zussen Lieke (29) en Lonneke (31) die hun liefde voor schrijven, mode en kinderen hebben gebundeld op deze website. Op kindermusthaves vind je inspiratie op het gebied van kinderkamers, speelgoed, kinderkleding en allerlei andere thema’s waar je mee te maken krijgt als (aanstaande) mama. Ze houden voor jou de laatste trends nauwgezet in de gaten en zullen je daarnaast vermaken met leuke blogs en vlogs over hun leven als mama in combinatie met het oprichten van Kindermusthaves. Naast op hun website hebben ze ook een groot bereik op Facebook (21800 likes) en op Instagram (24.000 volgers).

Bekijk Kindermusthaves

 

Past jouw merk bij een van deze influencers? Of benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze accountmanagers via 020 520 31 00.