We willen je graag even voorstellen aan deze topper uit ons netwerk, Billy van der Gaag, het gezicht achter de blog Stofzuigerzen.nl. Deze blog staat in het teken van ‘leuker leven in huis’. Naast Billy schrijven een aantal gastauteurs iedere maand over huishoudelijke klussen (tips en tricks), interieur, lifestyle en lekker eten. Maandelijks verwelkomen ze rond de 120.000 bezoekers op de site.

Vertel, wie ben je en wat doe je?

Hi! Ik ben Billy en woon in het mooie Delft. Op Stofzuigerzen.nl schrijf ik samen met een aantal andere auteurs over álles in en om het huis. We geven de bezoekers onze meest efficiënte tips op schoonmaak- en opruim gebied, maar ook handige tips op het gebied van besparen, lekker eten, interieur en lifestyle.

Een brede selectie aan onderwerpen die goed bij elkaar aansluiten met als doel een leuker leven in huis. 🙂

Op Stofzuigerzen vind je praktische tips om je huishouden simpel en leuk te maken. Waarom huishouden? Waar komt deze interesse vandaan?

Toen ik net ging samenwonen moest ik alles uitzoeken en liep ik tegen de nodige dingen aan als “Hoeveel geld ben ik kwijt aan boodschappen?” en “Hoe maak ik de badkamer schoon?” – dit soort dingen.

Ik houd niet zo van inefficiëntie, dus als iets makkelijker kan of als je bepaalde zaken slimmer

kan inrichten, dan ga ik er vanuit pure interesse mee aan de slag om het ‘beter’ te maken.
Inmiddels zijn de onderwerpen op de website uitgebreid en schrijven we ook over lekkere (vega) recepten, interieur en stylingtips én geven we tips over financiën. We merkten dat deze onderwerpen door onze bezoekers ook als nuttig en interessant ervaren worden.

Heb je zelf een heel opgeruimd en schoon huis of kunnen we ook jou weleens betrappen op rommel?

Haha, wat een gewetensvraag. Eerlijk gezegd is ons huis zeker niet altijd spic en span. Wel probeer ik alles schoon en opgeruimd te houden volgens de Clean As You Go methode. Je ruimt dan alles meteen op als je er klaar mee bent.
Maar eerlijk is eerlijk, vaak maak ik altijd nog even snel een opruimronde door huis voordat er visite komt. Dat zet soms net even wat meer druk op de ketel. ?

Waarom denk je dat bloggen zo goed werkt? Wat maakt dat mensen jouw artikelen willen lezen?

De artikelen en tips op Stofzuigerzen houden we zo praktisch mogelijk. We proberen in de artikelen ook altijd onze persoonlijke situatie erin te verwerken, zodat bezoekers zich kunnen herkennen in het verhaal. Regelmatig krijgen we van bezoekers mailtjes of reacties met tips en complimenten, maar ook zeker met aanvullingen over hoe zij bepaalde dingen maken of aanpakken. We kunnen alleen maar leren van elkaar.

Op Stofzuigerzen vind je praktische tips om je huishouden simpel en leuk te maken. Waarom huishouden? Waar komt deze interesse vandaan?

Stofzuigerzen zal zich ontpoppen tot één van de grootste websites in Nederland en België op het gebied van huishouden & interieur. De komende tijd gaan we ons actiever bezighouden met het nog meer centraal stellen van de bezoekers (d.m.v.

interviews, tips en eigen inbreng), het delen van lekkere recepten, huishoudgadgets en het schrijven van onze praktische tips zoals de bezoekers gewend zijn van ons.