Anniek reist sinds begin januari elke dag all the way van Utrecht naar het mooie Amsterdam om het Campaign & Content Management team bij Semilo te versterken! Onderweg verveelt ze zich nooit want ze kijkt gewoon een Netflix serie. Met een enorme passie voor food heeft zij heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Benieuwd naar de ambities en hobby’s van Anniek?

 Vertel, wie ben je en wat doe je in je vrije tijd?
Hoi! Mijn naam is Anniek en ik woon in het mooie Utreg. Iedere werkdag voeg ik me dus bij de vele andere treinreizigers richting het bruisende Amsterdam. Tijdens deze reis kijk ik graag een leuke film via Netflix. Na mijn afstuderen aan de VU, en drie maanden rondreizen door Azië, is dit mijn eerste echte baan! Spannend!

Waar word jij blij van?

Ik word heel erg blij van een gezellige avond met mijn vriend of vriendinnen, lekker eten (gekookt door mij, dat vertrouw ik mijn vriendinnen niet toe) en wijn. Oke… en ik word heel blij van puppy’s en Singstar.

Wie zou je graag willen ontmoeten?
De eerste en tevens enige persoon die me nu te binnen schiet is Jamie Oliver. Ik vind hem een ontzettende gave kok, met niet alleen goede recepten en leuke kookstijl, maar ook krachtige idealen en inspirerende ideeën voor zijn omgeving. Ik zou tijdens deze ontmoeting heel graag met hem willen koken haha.

Wat is jouw eerste indruk van Semilo?
Die is heel goed! Het bedrijf heeft een mooi portfolio aan opdrachtgevers, gezellige sfeer en goede lunch ;).

 

Hoe denk je dat de online markt zich de komende 10 jaar gaat ontwikkelen?
Ik kom nog maar net in dit wereldje kijken, maar ik denk dat de mogelijkheden voor online advertising alleen maar groter en mooier worden. Ik denk aan adverteren via interactieve apps, e-readers en online series. Wel denk ik dat er steeds meer aandacht van de klassieke advertenties naar de meer creatieve en natuurlijke manieren van adverteren gaat.

Waar ga je je op richten bij Semilo en wat is je ambitie voor de toekomst?
Binnen Semilo ga ik me focussen op het ontwikkelen van mooie en effectieve campagnes en het leiden van deze projecten. Ik hoop hier heel veel te leren!