KeukenliefdeEén van de bloggers die al vanaf de opstart van ons blognetwerk aangesloten is, is Keukenliefde! Annemiek is een échte foodie en deelt allerlei heerlijke recepten op haar website waar man en dochter in het echte leven elke dag weer van genieten.

 

 

Dagelijks inspireert ze haar 30.000 volgers via de grootste social media kanalen en is ze goed aan de weg aan het timmeren met een uniek bereik van 230.000 per maand. Keukenliefde is hiermee dan ook de grootste foodblog binnen ons netwerk. We zoomen iets meer in op Annemiek. Want wie is zij eigenlijk, wat is haar passie en hoe ziet zij de toekomst?

 

Vertel, wie ben je en wat doe je? IMG_3242 - keukenliefde

Ik ben Annemiek, wonend in het Betuwse Tiel en liefhebbende moeder van dochter Ella-Marie en vrouw van manlief Johan. Op KeukenLiefde vul ik de bladzijden met verslavend lekkere recepten en mijn culinaire avonturen.

 

 

Waar is je passie voor food ontstaan?

Mijn oma was de allerbeste kok en mijn moeder is de allerbeste thuiskok. Liefde voor lekkers is mij met de paplepel ingegoten!

 


IMG_1394Zoete 
of hartige recepten?

Beide! Alles in het leven draait om de juiste balans.

 

Het gekste dat je ooit gegeten hebt is?

Een stukje stierenbal en stierenhart. Niet dat het heel erg vies was, maar dat hoeft van mij niet zo. Ik kan er gewoon niet van genieten.

 

Waarom denk jij dat bloggen zo goed werkt?

KeukenLiefde is naast mijn dochter Ella-Marie mijn allerliefste kindje. Het is een onderdeel van mij en dus heel erg persoonlijk. Dat spreekt mensen aan. Zich ergens aan kunnen verwanten. Meekijken in het alledaagse leven van iemand anders.

 

 

Waar hoop je dat je blog over vijf jaar staat? Hoe zie jij de toekomst?

KeukenLiefde is dan vervijfvoudigd qua bezoekersaantallen! Er is een kookboek geschreven, een kookclub opgericht en een webshop ingericht met allerlei leuke keukenspullen. Verder zou ik KeukenLiefde graag uitbreiden met huis- en tuintips. Misschien op een aparte blog. Haha, genoeg te doen dus!

 

 

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw merk? Neem dan gerust contact met ons op.