Grijp met kerst de kans om op te vallen bij de consument. Op deze manier ben je top-of-mind als het gaat om het kopen van cadeaus, het bedenken van een uitje tijdens de kerstvakantie of het doen van inkopen voor het kerstdiner. Met ons netwerk van Connected Lifestyle, Vrije Tijd en Food websites kunnen wij aan al deze wensen voldoen. 

kerstinkopen-semilo

Connected Lifestyle – your lifestyle!

Met de titels van het Connected Lifestyle channel van Semilo bereik je consumenten die bovengemiddeld geïnteresseerd zijn in gadgets, applicaties en entertainment. Met kerst worden er vaak mooie elektronische apparaten ge­geven, zoals een smartwatch of een VR bril. Consumenten bezoeken onze connected lifestyle websites om reviews te lezen en een beeld te krijgen van het aanbod, voordat zij een aankoop doen. Toppers uit ons netwerk zijn:

connected-lifestylePCMag.com: Een techsite met alle info over nieuwste computers, smartphones, tablets, apps etcetera. 

Homecinemamagazine: Een online magazine over het laatste nieuws en reviews over nieuwe home cinema producten, waaronder tv’s, receivers, speakers en Blu-ray spelers)

Tabletguide: Een site met het laatste nieuws over tablets en apps, waaronder reviews en advies.

AndroidPlanet: Alles over Android devices!

Draadbreuk: Bij Draadbreuk vertellen ze je alles wat je moet weten over nieuwe gadgets, toffe trends en vette apparatuur. Dit doen ze met een frisse blik, objectief maar met een ongezouten mening.

Besteproduct: Deze prijsvergelijker helpt je bij de aankoop van producten. Je kunt er testen vinden van experts en reviews van consumenten. Het wordt ‘de meest objectieve en betrouwbare ranglijst van Nederland’ genoemd.

 
 

Vrijetijd channel

vrijetijd-channel-semiloIn de kerstvakantie hebben zowel volwassenen als kinderen tijd om iets leuks te doen. Wil je hen inspireren om bijvoorbeeld een recept te maken met jouw producten, naar jouw attractiepark gaan of een andere bezigheid promoten? Of wil je juist de doelgroep die op zoek is naar een leuk uitje bereiken met jouw merk? Dat kan op ons vrijetijd channel waar dat vooral gericht is op familie en gezin. Grote namen in dit channel zijn:

Dagjeweg: Een site met ruim 20.000 dagjes uit en weekendje weg uitstapjes. Deze site inspireert mensen en brengt ze op ideeën.

Uitmetkinderen: Een site speciaal gericht, zoals de naam al zegt, op uitjes met kinderen. Je vindt er voorstellingen, speeltuinen, dierentuinen etcetera.

Vandaag op stap: Op datum tonen ze op Vandaag op Stap welke activiteiten die dag gedaan kunnen worden, je staat dus nooit voor een dichte deur. Met ruim 5.000 activiteiten hebben zij heel wat te bieden.

Hebben we je interesse gewekt? Neem contact met ons op.