Natuurlijk wil jij ook pieken met kerst! Als we het hebben over belangrijke momenten om aanwezig te zijn binnen je doelgroep dan is kerst een van de speerpunten. Wij gaan voor de whole package van slingers, kerstballen tot aan de perfecte piek! Want tijdens kerst bereiken we op verschillende websites binnen ons netwerk een enorme piek. Wil jij hier met jouw merk onderdeel van uitmaken? Voor elk budget hebben wij een goede oplossing.

1. Bereik de kerstshoppers, relevantie = key!

Bereik 5 miljoen kerstshoppers op ons brede netwerk met websites op het gebied van onder andere food, familie, automotive, connected lifestyle, reizen en productvergelijking. Het gaat niet alleen om het bereik maar om hoe relevant dit bereik is. Wij bereiken de consument op het moment dat deze inkopen doet of zich oriënteert voor het kopen van een cadeau of het uitzoeken van een kerstrecept.

Vergelijk.nl en Besteproduct.nl zijn productvergelijkingswebsites die in de schijnwerpers staan van nu tot eind december. Er wordt rondgespeurd naar de mooiste cadeaus voor de beste prijs. Bereik deze shopper tijdens zijn journey. De titels binnen het productvergelijkingssegment staan garant voor groot bereik. Van mooie rich media uitingen, reviews, instructievideo’s tot aan targeting op categorie.

2. Organiseer een Kerst event!

Organiseer een event met influencers om jouw merk op een feestelijke manier onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan een volledig verzorgde dag waar een van onze chef-koks een masterclass geeft over mooie food-combinaties waar jouw merk de hero is en in alle gerechten naar voren komt.

Influencers gaan daarna aan de slag met jouw producten en maken de mooiste gerechten en content. Deze dag staat in het teken van jouw merk, influencers, videoproductie, fotografie en prachtige content. Dit alles komt als een feestelijke contentcampagne tijdens de kerstdagen of de aanloop hiernaartoe online via het Semilo netwerk helemaal tot zijn recht. Op zoek naar inspiratie of wil je werk van ons zien?

Klik hier voor de Kenwood case.

3. Zet influencers in om aan de slag te gaan met jouw merk

Relevantie is key. Welke influencer past bij jouw merk en jouw campagne? Wij hebben een groot aanbod aan influencers op het gebied van travelfoodfamilieautomotiveweer,verkeer en wonen. Een aantal weken voordat het kerst is neemt het verkeer toe op de blogs van onze influencers, hier komen de mooiste kerstmenu’s naar voren en de beste cadeaus voor onder boom worden aanbevolen. Uiteraard ontvlucht ook een deel van de Nederlanders het koude land om te gaan skiën in het buitenland. Voor ieder wat wils.

Laat ons weten of je interesse hebt in ons veelzijdige netwerk van influencers, dan zorgen wij voor een custom made voorstel. Neem contact op.

4. Kies voor een Instafamous! Instagram ONLY pakket

Naast dat influencers inzetbaar zijn middels een blog en social activatie is er natuurlijk veel meer. Instagram is een van de populairste social media kanalen op dit moment. Het is snel, makkelijk in gebruik en alles gaat om het visuele aspect. Wij kunnen ons dus maar al te goed voorstellen dat je jouw merk onder de aandacht wilt brengen bij een aantal influencers die passen binnen het juiste umfeld en met groot bereik op Instagram. Kies voor het Semilo Instafamous package & get everything you need.

Bel ons (020 520 6100) of mail (sales@semilo.nl) ons en vraag een Instafamous package voorstel aan.