Over ons

semilo_beeldmerk_rgbSemilo is als digitaal media exploitant verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van ruim 120 premium (mobiele-) websites en apps. Voor deze partners gaan we op zoek naar adverteerders die het beste bij de bezoekers en omgeving van de desbetreffende site passen. Semilo ontzorgt hierin de adverteerders en de publisher partners. Voor online adverteren en branded content zit je bij het juiste adres.

Met behulp van de laatste technische mogelijkheden brengen we de adverteerder en de doelgroep op het juiste moment en in een relevante digitale omgeving samen. Dat doen we via de desktop, mobiel en op de tablet. Dagelijks zetten we vele mooie campagnes op voor onze klanten, variërend van display campagnes tot uitgebreide branded content producties. Bekijk onze cases voor enkele voorbeelden.

Historie

internationaal online adverteren

Online adverteren, ook internationaal

Semilo is in 2005 opgericht door Hans Caspers en Marcel Schuyt. De naam is een samenvoeging van Sem, het zoontje van Hans, en Milo, het zoontje van Marcel. Over de jaren is Semilo uitgegroeid tot een  top 10 exploitant in Nederland.

In 2012 nam Semilo de Nederlandse tak van het internationale Hi-media over om haar positie op de Nederlandse markt te versterken en de poorten naar andere Europese landen te openen. Door deze overname kan Semilo haar klanten ook toegang bieden tot kwalitatieve publishers in andere Europese landen.

Begin 2014 hebben we het internationale mobile advertising-label Mobvious opgericht. Kijk voor onze mobiele titels, als Shazam, Weerplaza, Autoscout24 en Smulweb op Mobvious.nl.

Nu, zo’n 10 jaar na de oprichting, lopen er 18 professionals rond bij Semilo, werken we voor een groeiend aantal kwalitatieve titels, waarmee we elke maand meer dan de helft van alle Nederlanders bereiken en mogen we vele prominente adverteerders tot klant rekenen.

Cultuur

Semilo is een vooruitstrevende partij met een sterke digitale focus. Wij zijn altijd bezig met de laatste ontwikkelingen in de markt en spelen hier op een creatieve manier op in. Wij denken mee met de klant en stellen de klant voorop in het proces van de samenwerking. Dit wordt uitgevoerd door ons professionele en enthousiaste team. Respectvol met elkaar omgaan staat zowel intern als extern hoog in het vaandel en door de collegiale en familiaire sfeer heerst er een open cultuur. Semilo is nog steeds aan het groeien en is altijd op zoek naar de beste mensen in hun vakgebied die hier onderdeel van willen zijn.

Online adverteren?

Online adverteren, mobile adverteren, oftewel digitaal adverteren? Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw merk of product? Wil je je website/app bij ons netwerk aansluiten? Neem dan gerust contact met ons op en we staan je graag te woord!

online adverteren