Food engagersnetwerk

Semilo beschikt samen met invloedrijke kwaliteitsblogs over het grootste food engagersnetwerk van Nederland. Onze bloggers zijn als geen ander in staat om consumenten te inspireren en hen kennis te laten maken met nieuwe smaken, variaties en gerechten. Door iedere dag te werken aan unieke foodcontent bouwen we samen aan betekenisvolle relaties tussen merken en klanten.

KeukenLiefde [food]
230.000 unieke bezoekers

Door te adverteren op KeukenLiefde ben je aanwezig op een mooi en kwalitatief food blog. Annemiek Verweij (mede-eigenaar): “KeukenLiefde is lekker eten, lekker drinken, lekker koken. KeukenLiefde is genieten. 

 

FitbeautyFitbeauty [food] [sport]
174.000 unieke bezoekers

Adverteren op FitBeauty betekent dat je aanwezig bent op een mooi, kwalitatief blog en persoonlijk blog dat gaat over voeding, sporten en afvallen.

Eet goed, voel je goed [food]
100.000 unieke bezoekers

Je kunt niet goed denken, goed liefhebben of goed slapen, als je niet gegeten hebt. Dat is het motto van Eet goed, Voel je goed

Mind Your Feed [food] [lifestyle]
100.000 unieke bezoekers

Op Mind Your Feed draait het om gezond, lekker en echt eten. Je vindt er veel inspiratie voor een happy healthy lifestyle, met vooral veel makkelijke recepten, maar ook tips en adviezen. Gezond eten is niet moeilijk, you just have to mind your feed!

New Mama [lifestyle] [mama]
25.000 unieke bezoekers

New Mama is een blog over alles wat het moederschap zo mooi maakt. Persoonlijke, liefdevolle blogs van mij én van andere moeders. Altijd positief, maar ook zeker met humor en flauwe grappen

Passievrouwen [food] [lifestyle]
45.000 unieke bezoekers

Passievrouwen is het online magazine waar de vrouw tussen de 20 en 50 jaar de passies kan delen en de laatste nieuwtjes op het gebied van food, beauty, fashion, lifestyle, travel en sport te lezen.

Healthy Lives [food] 
50.000 unieke bezoekers

Neem je je iedere keer voor om wat aan je gezondheid te doen? Healthylives helpt je op een prettige manier om stappen te zetten naar een gezonder en fitter leven. 

Puur Suzanne [food]
60.000 unieke bezoekers

Puur Suzanne is een blog over puur, gezond en lekker eten. Een blog met voornamelijk makkelijke recepten. Gezond en goed eten is belangrijk maar je hoeft hier natuurlijk geen uren voor in de te keuken staan.

Eerlijker Eten [food]
35.000 unieke bezoekers

Op Eerlijkereten.nl vind je allerlei gerechten en weetjes over gezond eten. Het doel is om iedereen te introduceren met de mogelijkheid tot een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

Yellow Lemon Tree [food] [travel]
35.000 unieke bezoekers

Yellow Lemon Tree is ontstaan vanuit de drie dingen die ik het liefst doe: eten, fotograferen en reizen. Het is een plek waar ik schrijf over eten en alles wat daarmee te maken heeft. Sinds februari 2013 schrijf ik hierover op mijn foodblog.

Beaufood [food]
31.000 unieke bezoekers

Op mijn blog wil ik je inspireren en informeren over voeding in de vorm van recepten en leuke artikelen. Op deze plek publiceer ik grotendeels eigen recepten, maar ook recepten van helden uit de foodwereld die jij zeker niet mag missen.

Goodfoodlove [food] [travel]
35.000 unieke bezoekers

Kelly is een echte foodlover, op haar blog Goodfoodlove.com vind je alles wat met goed eten & drinken te maken heeft: lekkere, gezonde en makkelijke recepten, toffe hotspots, fijne producten en andere dingen waar ze enthousiast van wordt.

Feel good by food [food] 
40.000 unieke bezoekers

‘Eat good, feel good! Dat is waar Feelgoodbyfood voor staat. Feelgoodbyfood is een website over gezond, puur en bewust eten om anderen te informeren en te inspireren. 

Puur Eten [food]
30.000 unieke bezoekers

De Nederlandse ‘foodblog-wereld’ wordt doorgaans gerund door vrouwen. Niets mis mee. Maar net als in het basisonderwijs pleit ik voor een betere balans. Ik gebruik deze site om mijn passie voor lekker en goed eten met jullie te delen.

Kookpraat [food]
20.000 unieke bezoekers

Kookpraat is een verzamel site met recepten in alle food groepen. De meeste recepten zijn gemaakt door andere foodbloggers en speciaal geschreven voor kookpraat.

My Food Blog [food]
20.000 unieke bezoekers

Myfoodblog.nl inspireert je om lekker én bewust te eten. Met leuke, toegankelijke en vooral hele lekkere recepten die vaak gezond zijn, food nieuwtjes en de leukste food hotspots in binnen- en buitenland zorgt Myfoodblog.nl voor jouw dagelijkse dosis food inspiratie.

Three Girls One Kitchen [food]
15.000 unieke bezoekers

Wij zijn Naomi en Robin, twee vriendinnen, met een passie voor gezonde voeding. Op onze foodblog vind je eenvoudige, lekkere, gezonde en goedkope recepten. Recepten die je gewoon kunt maken met ingrediënten uit de supermarkt.

Daily Cappuccino [lifestyle] [travel] [food]
35.000 unieke bezoekers

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Anna Solveig [lifestyle] [food]
10.000 unieke bezoekers

Mijn blog is mijn online kladblok. Waar ik vroeger plaatjes uit tijdschriften knipte er mijn eigen blad van maakte, doe ik dat nu online. Waar ik onder andere over schrijf zijn persoonlijke gebeurtenissen, sporten en sportkleding, leuke makkelijke recepten en verder alles wat mij bezig houdt.

My Simply Special [food] [lifestyle]
12.000 unieke bezoekers

My Simply Special is een blog vol met tips en inspiratie voor het dagelijks leven van een jonge vrouw. Een mooie outfit samenstellen, iets lekkers op tafel zetten, je haar mooi opsteken of een slaapkamer knus inrichten? Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! 

Betty's Kitchen [food]
85.000 unieke bezoekers

Betty is dol op eten en schrijft hier dagelijks over op de website Betty’s Kitchen. Heerlijke Internationale recepten, maar ook restaurant reviews, en verschillende food evenementen komen hier voorbij. En er worden ook nog eens nieuwe producten of keukengadgets getest.

Lady Lemonade [mama] [lifestyle]
30.000 unieke bezoekers

Wij merkten dat we de meest eerlijke adviezen, beste tips en fijnste inspiratie kregen van andere moeders, die het allemaal al een keer uitgeprobeerd hadden. En zo werd het idee voor Lady Lemonade geboren. Een blog voor moeders, door moeders.

Food Bandits [food] 
6.000 unieke bezoekers

Food Bandits wordt gemaakt door Suus (stylist) en Johann (docent en fotograaf). Zij delen lekkere en makkelijke recepten die vaak allergie vrij zijn. Denk aan vegan, lactose of glutenvrij. Daarnaast hebben ze een grote liefde voor taart, ontbijt, keramiek, koffie en hun teckel Moos.

Carola bakt zoethoudertjes [food]
50.000 unieke bezoekers

Stap voor stap leer ik je bakken, maar ik ben ook best nieuwsgierig en probeer van altijd van alles uit. Een lekker bakblog dus, vol recepten, weetjes, de nieuwste bakboeken en nog veel meer!

Mama Liefde [food] [lifestyle]
32.000 unieke bezoekers

Een blog voor moeders die op zoek zijn naar leuke dingen voor hun kinderen. Of het nu gaat om een origineel uitstapje, het nieuwste speelgoed, een geschikte knutselactiviteit.

MissGlutenvrij [food]
35.000 unieke bezoekers

MissGlutenvrij is de positieve en inspirerende blog van Harmke Schippers over haar glutenvrije levensstijl. Je vindt er lekkere (gezonde) glutenvrije recepten, reviews over glutenvrije producten en glutenvrije nieuwtjes, (reis)tips & ervaringen.

Eat.Pure.Love [food] [lifestyle]
30.000 unieke bezoekers

Eat.Pure.Love is een blog gericht op een happy, healthy & green lifestyle. Deze lifestyle is een combinatie van gezonde voeding, sport en bewegen, yoga, travel en een dosis fun.

The Green Creator [food]
30.000 unieke bezoekers

Ik begon The Green Creator om mijn passie over voeding, plantaardig eten en de kracht van voedsel te delen nadat ik zelf jaren worstelde met gezondheidsproblemen. Ik voelde de behoefte om mijn ervaring te delen en tevens een bron van informatie te zijn.

Cotton and Cream [food] [lifestyle]
25.000 unieke bezoekers

Cotton & Cream is de eerste Nederlandse online plek waar fashion en food samenkomen. Dé dingen die het leven leuker maken!

Lisa Goes Vegan [food]
27.000 unieke bezoekers

Op mijn site deel ik met jullie plantaardige recepten, leuke hotspots door heel het land, food-video’s en fijne tips om te laten zien dat vegan écht niet saai is, maar onwijs gezond, makkelijk en heel erg lekker! Eat fruit, not friends!

Eet het Beter [food] [lifestyle]
15.000 unieke bezoekers

Op deze foodblog combineer ik mijn passie voor gezonde voeding, mijn liefde voor het leven en mijn droom de wereld een klein beetje beter te maken.

Mams at Work [food]
20.000 unieke bezoekers

MamsatWork is een blog met persoonlijke unieke content die soms scherp, soms emotioneel en vaak met een vleugje humor of een knipoog geschreven wordt.

Foodless [food] [lifestyle]
10.000 unieke bezoekers

Op Foodless laat ik je zien welke glutenvrije boterhammen het beste uit de test komen, hoe een doodgewone appeltaart toch gluten en lactosevrij kan zijn, vertel ik je waar je lekker kan lunchen met je intoleranties en waar je heerlijk kan dineren!

Little Spoon [food]
12.000 unieke bezoekers

Op Little Spoon deel ik mijn grote liefde voor lekker eten, uitgebreid koken en de leukste plekjes in binnen- en buitenland.

Culinea [food] 
5.000 unieke bezoekers

Wat kun je verwachten op Culinea? Veel lekkere recepten, bereid zonder pakjes en zakjes….lekker vers dus. Af en toe zondigen en af en toe gezond. Soms uitgebreide en soms makkelijke recepten. Gewoon goed eten! Ons doel is om mensen te inspireren dat lekker eten niet “moeilijk” hoeft te zijn.


minimeMini me 
[mama] 
180.000 unieke bezoekers

Minime.nl is er om het leven van eigentijdse mama's leuker en vooral makkelijker te maken. Van opvoedtips, inspiratie voor de baby-en kinderkamer tot must have speelgoed en leuke hotspots.


alweereennieuwemamablogAlweer een nieuwe moeder blog 
[mama] 
25.000 unieke bezoekers

Een blog speciaal voor zwangeren en moeders van kinderen in de leeftijd 0-6 jaar. Als voedingskundige schrijft Eva veel over gezonde voeding voor baby, baby, dreumes en peuter. 


citymomCitymom 
[mama] [lifestyle]
27.000 unieke bezoekers

Het leven met kinderen in de stad is te gek! Citymom is de hotspot & lifestyle website for MOMs in The City.


mamabloggerMama blogger 
[food] 
22.000 unieke bezoekers

Mama blogger is hét kanaal waar hippe ouders en families dagelijks hun inspiratie vandaan halen. Of het nu gaat om tips voor een dagje weg, nieuwe kinderkledingtrends, DIY’s, speelgoedreviews, budget tips etc. Alle onderwerpen komen aan bod! 


huismutsDe Huismuts 
[mama] [lifestyle]
30.000 unieke bezoekers

Een lifestyleblog vol met interieur, mommy (to be), food en hotspot inspiratie. 


stofzuigerzenStofzuigerzen 
[lifestyle] 
88.000 unieke bezoekers

Stofzuigerzen maakt je huishouden simpel & leuk. Met o.a. tips op het gebied van opruimen, groen wonen, inrichting, schoonmaken en geld besparen.