Connected lifestyle engagersnetwerk

Op de kwalitatieve blogs binnen ons Connected Lifestyle channel bereik je de consument die bovengemiddeld geïnteresseerd is in gadgets, applicaties en entertainment. Op deze websites vindt de doelgroep het laatste nieuws, trends, tips, eerlijke reviews en ontwikkelingen op het gebied van films, gadgets en producten. Binnen dit channel bereik je naast de early adopters ook de easy followers!

3DTVMagazine.nl [3dtv]
170.000 unieke bezoekers

3DTVMagazine.nl is een blog waar je de consument bereikt die alles wil weten van 3d tv’S. 3DTVMagazine.nl is een initiatief om mensen die weinig verstand hebben van technische apparatuur en 3D systemen van duidelijke informatie te verschaffen. 

 

Android Planet [mobiel] [tablets] [android]
753.000 unieke bezoekers

De bloggers op Android Planet houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van dit besturingssysteem, dat niet alleen maar te vinden is op smartphones.

 

Apparata [tech&gadget] [news]
200.000 unieke bezoekers

Apparata is een blog waar onder andere Dennis, Erwin, Marjolein en Vincent als echte techliefhebbers schrijven over de nieuwste technologieën in binnen- en buiteland. Geen saaie journalisten, zij schrijven over apparaten omdat zij het leuk vinden!

Draadbreuk [tech&gadget] [news] [review]
30.000 unieke bezoekers

Vier ervaren tech-journalisten. Bart, Ger, Paul en Dennis produceren nieuws, reviews, opiniestukken en video’s over de nieuwste gadgets als smartphones, tablets, camera’s en andere consumentenelektronica. Een fris tech- en gadgetplatform!

 

HomecinemaMagazine [home cinema]
200.000 unieke bezoekers

Wesley, Martijn en Jens delen graag het laatste nieuws, tips en uitgebreide reviews over nieuwe home cinema producten met jou.

Guys [entertainment]
75.000 unieke bezoekers

Mannenblog GUYS voorziet jou van games, babes, video's, foto's en natuurlijk veel meer om je dag mee door te komen. Bloggers schrijven goede teksten die bovenal gericht zijn op entertainment.

 

GadgetsMagazine [tech&gadget] 
20.000 unieke bezoekers

GadgetsMagazine.nl is een website waar geschreven wordt over de leukste, opvallendste of interessantste gadgets, video’s, technieken, evenementen, diensten of weetjes van over de hele wereld tegenkomt.

Iphoned [mobile] 
480.000 unieke bezoekers

Vanaf 2007 voorziet deze blogwebsite iPhoned.nl haar iPhone community van al het nieuws rondom deze fantastische smartphone. Er wordt dagelijks geblogd door de redactie via nieuwsberichten en social media.

 

Tabletguide [news] [review]
400.000 unieke bezoekers

TabletGuide is één van de grootste merkonafhankelijk websites over tablets, apps en mobiele diensten. De site voorziet dagelijks in het laatste nieuws maar geeft ook haar mening en schrijft kritische reviews.

 

NieuwerwetsTV [entertainment]
200.000 unieke bezoekers

Entertainment in een modern jasje! Op NieuwerwetsTV geven een aantal vaste bloggers hun mening over films, games, muziek, gadgets en meer.

 

Macworld [news] [technology]
150.000 unieke bezoekers

Macworld.nl is ‘Alles Apple’! How to, Blog, Nieuws en nog meer. Dit zijn verschillende onderwerpen waar deze diverse auteurs graag aandacht aan besteden. Een dagelijkse informatiebron voor de Apple liefhebber.

 

PCMag [gadgets] [technology]
310.000 unieke bezoekers

Op PCMag bereik je de gadgetliefhebber en de early adopter. PCMag Benelux is namelijk een techsite waar je alle informatie vindt over de nieuwste PC’s, smartphones, tablets, apps, software, beveiliging, games en nog veel meer.

 

tabletsmagaTabletsmagazine [gadgets] [technology] [news]
440.000 unieke bezoekers

De naam zegt het al, op dit blog delen diverse bloggers graag het laatste nieuws en uitgebreide reviews over nieuwe tablets, applicaties en besturingssystemen.

 

 

Technieuws [gadgets] [technology]
120.000 unieke bezoekers

De bezoeker van Technieuws kenmerkt zich voornamelijk met een zeer grote interesse in de nieuwste gadgets en zij volgen dan ook de laatste ontwikkelingen op de voet.

 

Techtastic [gadgets] [technology]
143.000 unieke bezoekers

Niels houdt je via zijn blog graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van technologie. Dagelijks worden er vele artikelen geplaatst over de populairste smartphones en tablets, de leukste games en andere interessante gadgets.

 

 

Wearablesmagazine [gadgets] [technology]
120.000 unieke bezoekers

Onder andere, Sam, Volkert en Wesley delen graag alles wat te maken heeft met wearables. Op Wearablesmagazine vind je nieuws, tips, reviews, uitgebreide tests en nog meer.